Cursus

Als er contacten (ontstaan) zijn met onkerkelijke mensen die meer willen weten over het geloof of als er nagedacht wordt om mensen de gelegenheid te bieden hier meer over te laten horen, is er een mooi aanbod van cursusmateriaal beschikbaar.

U kunt bovenstaande cursussen hier bestellen. 

Naast deze cursussen hebben we vier online cursussen beschikbaar, zie onlinebijbelcursus.nl. Hierop kunnen cursisten anoniem en op eigen tempo een cursus volgen. Bij aanmelden worden zij gekoppeld aan een contactpersoon die gedurende de cursus beschikbaar is voor vragen en desgewenst persoonlijk contact.

Bij het geven van een cursus is het volgende belangrijk:

  • Zorg dat als er een cursus gegeven gaat worden aan onkerkelijken, dit vooraf een plek heeft in het persoonlijke gebed en er ook voorbede voor wordt gedaan in de kerkelijke gemeente.
  • Het geven van een cursus is mooi, maar vraagt zeker aan een groep ook bekwaamheid en een goede voorbereiding. Indien gewenst, kan hiervoor toerusting gegeven worden.

Naast het geven van een cursus is ook het Bijbellezen met onkerkelijken een mooie manier om hen in aanraking te brengen met de Bijbelse boodschap. 

 

foto_969.jpgfoto_970.jpgfoto_971.jpg