Waarom is de Bijbel betrouwbaar? Wie is Jezus? Waarom gaan christenen naar de kerk? Herkenbare vragen als je in gesprek gaat met mensen die niets of nauwelijks iets weten van het christelijke geloof. Deze en andere vragen worden besproken in negen themafolders- en video's die gaan over belangrijke thema's van het christelijk geloof.  

Videoserie

Met de nieuwe videoserie geven we een visueel inkijkje in thema's rondom het christelijk geloof. Met deze online materialen bereiken een steeds groeiende groep online gebruikers. Ook verspreid je deze materialen snel een gemakkelijk via social media.

Vanwege de vraag om online videomateriaal voor social media stellen we deze ook beschikbaar als gratis downloads. De materialen vindt u hieronder, na publicatie op onze eigen social media-accounts.Meer videomateriaal volgt t.z.t. op deze pagina. 

Het christelijk geloof - video #1

De Heilige Geest - video #2

*Vanwege de grootte van deze bestanden zijn deze materialen momenteel alleen op te vragen via info@evgg.nl. 

FOLDERSERIE

De inhoud van de folders is heel goed te gebruiken om iemand die meer wil weten over het geloof concrete informatie mee te geven. Daarnaast helpt het elke christen om eenvoudig de Bijbelse boodschap onder woorden te brengen voor iemand die niet of nauwelijks bekend is met Gods Woord. 

Voor gemeenten, kringloopwinkels en posten hebben we in de webshop verschillende folderrekken beschikbaar, geschikt voor zowel kleine als grote ruimtes. Hierdoor komen de folders het best tot zijn recht.

Oude folderserie?

Heeft u in de gemeente de oude folderserie? De folderserie is vernieuwd en bestaat uit 9 thema’s die aansluiten bij de huidige vraagstukken in de samenleving. We raden u daarom aan de nieuwe serie aan te schaffen. Voor uw rek hebben wij een nieuwe sticker beschikbaar. Geef bij uw eerstvolgende bestelling bij 'opmerkingen' aan dat u een sticker wilt ontvangen en welk folderrek u in gebruik heeft. Dan leveren wij gratis een nieuwe sticker.