Veelgestelde vragen
Coronavirus

De coronacrisis is van invloed op het evangelisatiewerk. Sommige activiteiten liggen noodgedwongen stil. Aan de andere kant: Gods Woord heeft een boodschap voor de wereld, ook in crisistijd. Op deze pagina beantwoorden we de vragen die bij u leven. Staat uw vraag er niet tussen? Via onze contactpagina kunt u hem alsnog stellen.

 

Zolang onze webshop geopend en de postbezorging in orde is, kan dat. Wel zijn vanwege de maatregelen inzake Corona onze levertijden misschien langer dan gebruikelijk. We doen ons best om nog steeds twee keer per week te verzenden. 
Met het oog op de voortgang van het evangelisatiewerk wordt door EVGG/LWJ op korte termijn DV ontwikkeld: een themafolder; diverse kaarten, waardoor contact gehouden (of gelegd) kan worden met onze naasten; te downloaden materiaal voor kinder- en tienerclubs; een pagina 'veelgestelde vragen' op onze website. We hopen dit in de loop van week 13 aan te kunnen bieden. Voor daarna zullen we vooral eerst kijken naar de ontwikkeling van digitaal materiaal voor Bijbelcursus, Bijbelstudie en dergelijke. 
Hoe het verloop zal zijn van het corona virus weten wij niet. Wij adviseren om zolang het nog kan, door te gaan met folderen, maar dan wel zonder uitnodiging voor een kerkdienst of andere bijeenkomst. Wel kunt u de contactgegevens (inclusief tel.nr. en/of mobiel nummer voor WhatsApp contact) blijven vermelden op de hiervoor beschikbare ruimte. Indien aanwezig kan ook een URL van een livestream vermeld worden.  
Nee, die gaat niet door. We hopen op een later moment alsnog stil te kunnen staan bij het afscheid van Johan. De genodigden wordt gevraagd de uitnodiging te bewaren. Op een later moment zullen we u DV opnieuw informeren.