Heropening (kr)in(g)loop in Emmen

Heropening winkel & activiteitencentrum Bij de Tijd en Open Dag Evangelisatiepost Emmen

D.V. zaterdag 10 december hopen we de verbouwde en uitgebreide winkel met activiteitencentrum aan de Hoofdstraat 88 te Emmen te heropenen. Sinds 3½ jaar mogen we op deze locatie al een kringloopwinkel hebben, waar we echter steeds meer tegen onze grenzen aanliepen doordat de winkel en activiteiten zo druk bezocht worden. Het deel achter de huidige winkel is er nu bijgevoegd zodat het vloeroppervlak meer dan verdubbeld is. We zijn dankbaar en blij dit te hebben mogen realiseren en willen u daarom van harte uitnodigen om deze dag een kijkje te komen nemen in onze vernieuwde winkel en ruimten in het hart van Emmen. 


We hopen deze (tevens Open) dag te beginnen in ons kerkgebouw aan de Prinsesselaan 6-1 te Emmen. Inloop met koffie en iets lekkers vanaf 09.15u, zodat er ook alle tijd is voor ontmoeting. Ds S.W. Janse hoopt dan om 10.00u deze dag met ons te openen. Aansluitend gaan we te voet naar de winkel, die zich op zo’n 10 minuten loopafstand van de kerk bevindt. Daar zal om 11.00u de vernieuwde winkel officieel heropend worden en is er aansluitend alle gelegenheid om de winkel met de nieuwe ruimten te bekijken en ook om elkaar daar te ontmoeten. 


In de nieuwe ruimten zullen diverse resultaten te zien zijn van de verschillende activiteiten die gehouden worden. Er zullen deze dag ook diverse broodjes te koop zijn, verder is er heerlijke erwtensoep, zijn er versgebakken oliebollen en is er een boekenkraam. De winkel zal deze dag tot 16.00u geopend zijn. 


We hopen u deze dag te mogen ontmoeten in dit stukje van Zijn wijngaard in het Drentse land waar ook nog gezaaid mag en moet worden. Van harte welkom! 

Download de poster of kijk op bijdetijdemmen.nl voor meer informatie.