Tips voor een Bijbelhuisje

In het januari-nummer van De Evangelist kunt u lezen over een Bijbelhuisje in Rotterdam, ook wel bekend als minibieb. Veel posten hebben een vergelijkbaar buitenkastje waar regelmatig materialen uitgehaald worden. Ook als particulier of bedrijf zou u ervoor kunnen kiezen een huisje voor de deur te plaatsen. Hieronder enkele tips voor het vullen van het kastje.


1. BIJBELS EN BIJBELGEDEELTEN

2. SEIZOENSMATERIALEN

Denk aan de kaarten en visitekaartjes voor christelijke feestdagen. Seizoensmaterialen vindt u ook bij de aanvullende materialen bij het Gemeentepakket. Nieuwe materialen vindt u onder ‘Uitgelicht’ bij ons evangelisatiemateriaal.

3. EIGEN MATERIALEN

Denk aan flyers van gemeente-activiteiten en/of evangelisatie-activiteiten. Of een visitekaartje of boekenlegger met contactgegevens van uw kerkelijke gemeente en zondagse kerkdiensten. Een kaartje met uw eigen gegevens kunt u ook standaard in een Bijbel stoppen. Bij de Bijbel-evangelisatie-editie kan in de hoes gemakkelijk een visitekaartje worden toegevoegd. 

4. OVERIG

ALGEMENE TIPS:

  • Als gemeente zo’n kastje vullen? Neem een kijkje bij ons Gemeentepakket. Hierin vindt u basismaterialen die u kunt gebruiken om te etaleren bij de ingang van de kerk en ook kunt gebruiken om een kastje te vullen.
  • Bekijk de inhoud van het kastje regelmatig, is de inhoud naar wens en actueel? Vul aan waar nodig of haal materialen weg die erbij geplaatst zijn.
  • Zet u zelf een kastje in elkaar? De zending-en evangelisatiecommissie van gemeente Rotterdam-Ijsselmonde maakte een kastje aan de hand van een bouwtekening op neo-eko-meubelwerktekeningen.nl. Hier betaald u € 8,95 voor. Bij deze een oproepje: Ook een kastje in elkaar gezet en zelf hiervoor een bouwtekening gemaakt en wilt u deze met ons delen? Neem contact met ons op via info@evgg.nl, dan plaatsen wij de tekening op deze pagina.