Goede Vrijdag & Pasen

MATERIALEN GOEDE VRIJDAG EN PASEN 2023

'In de winter is het koud. De dagen zijn kort. De bomen kaal. Er is nauwelijks een bloemetje te zien. De natuur lijkt wel dood te zijn. Wat kun je dan uitzien naar nieuw leven. Soms duurt het lang, maar opeens zie je de eerste groene blaadjes en bloemknoppen tevoorschijn komen. De lente breekt aan!'


Hierover leest u meer in onze materialen die we voor Goede Vrijdag en Pasen uitbrengen, waarin Johannes 11, vers 25 centraal staat: ‘Ik ben de Opstanding en het Leven’. 

Onze nieuwe materialen:

Een persoonlijke opdruk en/of grote aantallen bestellen? Veel materialen zijn (t.z.t.) ook beschikbaar op grootsgedrukt.nl. Meer informatie over bestellen bij grootsgedrukt.nl.

* Wilt u de kaart zelf afdrukken? Wij raden u aan de kaart te drukken bij grootsgedrukt.nl met de volgende specificaties (dit kan ook zonder account): Folders (gevouwen), A6 (105 x 148 mm), 250 grams houtvrij gesatineerd mc (glanzend), plano (210 x 148 mm), 1 slag vouwen, zonder luxe afwerking (standaard), bedrukking: 4/4, niet bundelen.

 

MATERIALEN GOEDE VRIJDAG EN PASEN VOORGAANDE JAREN

De eerder uitgebrachte materialen zijn ook nog beschikbaar in onze webshop en via grootsgedrukt.nl. De kaart en het visitekaartje van 2022 zijn herdrukt en geupdated. Ook de wenskaart voor kinderen is beschikbaar.