Nieuwe themamap 2023: Zaaien, groeien en bloeien

Speciaal voor de vakantiebijbelweken maakt LWJ elk jaar een themamap. Met de themamap als handleiding zijn leidingevenden goed voorbereid voor de vakantiebijbelclub.

Dit jaar is het thema 'Zaaien, groeien en bloeien; op zoek naar vrucht!'. In de map staan 5 uitgebreide lessen. De lessen bevatten onder meer een verwerking, puzzel, knutselwerkje en een kleurplaat. Naast de lessen bevat de themamap een introductie op het thema met tips, de uitwerking van het hoofdthema en het themalied. Met zo'n 75 pagina's is de themamap een uitgebreide inspiratiebron voor veel leidinggevenden.

Begin juni kunt u ook het nieuwe werkboekje bestellen. Ook volgt er begin juni een aanbieding voor u: de themamap inclusief 10 werkboekjes voor € 39.95. Deze pagina zullen we updaten als het werkboekje en de aanbieding beschikbaar zijn.

De Landelijke Werkgroep Jeugdevangelisatie (LWJ) geeft informatie en toerusting over het kinder- en tienerevangelisatiewerk. Ook ontwikkelen zij materialen voor kinderen, tieners en leidinggevenden in het jeugdevangelisatiwerk. Meer informatie vindt u op jeugdevangelisatie.nl