Webinar LWJ

Er leven veel vragen en onzekerheden over de evangelisatieactiviteiten. Gaat de Vakantiebijbelclub nog door? Hoe houden we de kinderen en jongeren die naar de clubs kwamen vast? Zijn er andere manieren waarop we ze kunnen bereiken?

Om ervaringen uit te wisselen over de moeilijkheden en mogelijkheden in contacten met de kinderen en jongeren, de online Bijbelclub en andere mogelijke digitale opties, organiseert de LWJ D.V. dinsdag 19 mei om 19.45-21.00 uur een webinar voor alle leidinggevenden van de kinder- en tienerclubs. Vanuit de LWJ wordt een korte presentatie gegeven over de ervaringen tot nu toe. Daarna is er ruimte voor de leidinggevenden om vragen te stellen en ervaringen uitwisselen. We zullen deze avond eveneens stilstaan bij de vragen over wanneer en hoe er weer gestart kan worden met de activiteiten als de corona-maatregelen versoepelen.

Om een goede uitwisseling mogelijk te maken, is een minimum aantal deelnemers vereist. Opgave voor deze avond kan via lwj@evgg.nl. U krijgt dan een link doorgestuurd waarmee u kunt deelnemen.