Folders bestellen bij Grootsgedrukt.nl

Folders kunnen voortaan rechtstreeks bij De Groot Drukkerij te Goudriaan besteld worden. Voor het bestellen van deze folders heeft u een account nodig, deze kunt u hier aanvragen. U ontvangt vervolgens een e-mail van De Groot Drukkerij met inloggegevens.

U kunt zelf de gewenste tekst invullen op de folder van uw keuze en deze met de gewenste hoeveelheid direct bestellen via de website van De Groot Drukkerij. Deze en deze handleidingen helpen u verder op grootsgedrukt.nl

Let op!

  • U dient u in te loggen met uw e-mail adres en eerder afgegeven wachtwoord.
  • Mocht u desondanks toch nog tegen vragen of problemen aanlopen, wilt u dan a.u.b. contact opnemen met de klantenservice van De Groot Drukkerij; u kunt deze telefonisch bereiken op 0183 700200 en per mail via info@grootsgedrukt.nl. Overigens gaat dit dan alleen over vragen ten aanzien van het bestellen. De Groot Drukkerij heeft geen inbreng in de inhoud van de folders.
  • De hoeveelheden die u kunt bestellen ziet u op de website. Er zijn ook combinaties mogelijk als u andere aantallen van dezelfde folder wilt bestellen. Om bijvoorbeeld 3500 folders te bestellen kiest u voor 2500 + 1000 exemplaren. Soms is het gunstiger om een iets hogere oplage in één opdracht te bestellen dan een combinatie van twee oplages te maken.
  • De Groot Drukkerij zorgt er voor dat de folders kant en klaar bij de besteller worden geleverd. Zij zorgt ook voor de facturering.
  • Heeft u folders nodig zonder opdruk, dan doet u dit via de opmaaktool zonder tekst in te voeren en kunt u daarna de gewenste hoeveelheid bestellen, waarna ze aan u worden geleverd.
  • De prijs met of zonder opdruk is nu gelijk.

Bestellen bij EVGG

Voor kleine aantallen folders kunt u terecht bij EVGG. In dit geval is er geen eigen indruk mogelijk, maar u kunt de folders natuurlijk altijd voorzien van een stempel of sticker met uw gegevens.