Iedereen het Evangelie

Draagt u bij aan het betaalbaar maken van de Evangeliën met uitleg?

Compact, eenvoudig, betrouwbaar en veelgevraagd: de vier losse evangeliën beschikbaar als ‘Bijbel met Uitleg’. Sinds dit jaar verkrijgbaar bij EVGG in een handzaam formaat en overzichtelijke weergave. Het boekje is een zogenaamde dwarsligger op A6-formaat. op de ene zijde zijn de Bijbelverzen te lezen, op de andere zijde de bijbehorende uitleg. 

Kostbaar project
Het drukken van de evangeliën kost zo’n € 20.000 voor 10.000 exemplaren. Een grote investering voor EVGG. We hanteren bij alle materialen de kostprijs, dat komt mede vanwege de hoge papierprijs neer op € 2,- per Evangelie. Dit is een hoog bedrag voor het boekje dat we kosteloos willen aanbieden om iedereen laagdrempelig kennis te laten maken met het Evangelie. Denk aan bezoekers bij posten en kringloopwinkels, op bijbelcentrum.nl, maar ook aan uw buurvrouw of studiegenoot.

Om de evangeliën met uitleg betaalbaar of – bij voorkeur – gratis voor iedereen aan te bieden, hebben we € 20.000 nodig. Helpt u de donatiemeter te vullen?

Hoe kan ik helpen?

  • Maak een gift over
  • Organiseer als gemeente een activiteit t.b.v. dit project. Denk bijvoorbeeld aan de jaarlijkse kerkmarkt, een zangavond, fietstocht of collecte.
  • Organiseer als individu een actie waarbij u/jij geld ophaalt. Denk aan een sponsorloop of verkoop van zelfgemaakte producten.

Een actie voor dit project opgezet? Laat het ons weten via info@evgg.nl en maak uw donatie over o.v.v. ‘Iedereen het Evangelie’. Wie weet ziet u uw actie terug in De Evangelist of op onze website.


De evangeliën vindt u nu in onze webshop. Op deze pagina (evgg.nl/iedereenhetevangelie) houden we u op de hoogte van donaties en georganiseerde activiteiten.