Iedereen het Evangelie


Draagt u bij aan het betaalbaar maken van de Evangeliën met uitleg?

Compact, eenvoudig, betrouwbaar en veelgevraagd: de vier losse Evangeliën beschikbaar als ‘Bijbel met Uitleg’. Sinds dit jaar verkrijgbaar bij EVGG in een handzaam formaat en met overzichtelijke weergave. Het boekje is een zogenaamde dwarsligger: op de ene zijde zijn de Bijbelverzen te lezen, op de andere zijde de bijbehorende uitleg.

Kostbaar project
Het drukken van de Evangeliën kost zo’n € 20.000 voor het drukken van 10.000 uitgaven. EVGG hanteert bij alle materialen de kostprijs. Dat komt neer op € 2,- per Evangelie, een hoog bedrag voor het boekje wat we gratis willen aanbieden bij posten en kringloopwinkels en op bijbelcentrum.nl. 
Om de Evangeliën met uitleg betaalbaar of – het liefst – gratis voor iedereen aan te bieden in onze webshop, hebben we € 20.000 nodig. Helpt u de donatiemeter te vullen?

Hoe kan ik helpen?

  • Steun dit project financieel
  • Organiseer als gemeente een activiteit t.b.v. dit project. Denk bijvoorbeeld aan de jaarlijkse kerkmarkt, een zangavond, fietstocht of collecte.
  • Organiseer als individu een actie waarbij u/jij geld ophaalt. Denk aan een sponsorloop of verkoop van zelfgemaakte of gebakken producten.

Een actie voor dit project opgezet? Laat het ons weten via info@evgg.nl en maak uw donatie over o.v.v. ‘Iedereen het Evangelie’. Wie weet ziet u uw actie terug in De Evangelist of op onze website.

Dit project lanceren we in het januarinummer van De Evangelist. Het drukproces gaat al eerder van start en daarom is uw gift ook nu al zeer welkom! De Evangeliën vindt u vanaf januari in onze webshop. Op deze pagina (evgg.nl/iedereenhetevangelie) houden we u op de hoogte van donaties en activiteiten.