Wie wat bewaart die geeft wat!

Bijna iedereen heeft wel textiel over. Een jas wordt te klein, een rok te groot of de gordijnen passen na de verhuizing toch nét niet. Veel van dit textiel verdwijnt in de afvalstroom. Dat is jammer, want deze spullen zijn nog heel goed bruikbaar.

We zien ernaar uit dat door heel Nederland in plaatselijke gemeentes afgedankt textiel ingezameld wordt voor het evangelisatiewerk. Kleding, beddengoed, tassen, schoenen, gordijnen,… alles waar textiel in zit is welkom voor de kledinginzameling 'tweerokken', zowel ongeschonden als versleten.

Het ingezamelde textiel dient twee doelen. Het kan worden ingezet als instrument bij het evangelisatiewerk. Zowel direct, door kleding te verstrekken aan anderen, en zo met elkaar in gesprek te komen. Daarnaast wordt een groot deel van het ingezamelde textiel verkocht.

De opbrengst is voor het landelijke evangelisatiewerk: het faciliteren van de evangelisatieposten en het ontwikkelen van nieuwe evangelisatiematerialen. Werk wat binnen onze ontkerstende samenleving steeds belangrijker wordt!

Wie wat bewaart die geeft wat! U toch ook? Meer informatie staat op onze website tweerokken.nl.