Van kind tot kind

 

 

Het meisje wat Naaman ontmoet is een sprekend voorbeeld voor ons allemaal. Niemand is te jong of te oud om te evangeliseren en te vertellen over de Heere God. Wilt u meer laten zien en vertellen over het belang van evangelisatie aan leerlingen uit uw klas? 

Dat kan door een lespakket te bestellen met het thema 'Iedereen mag het weten'. Het lespakket bevat een grote olielamp (incl. batterijen) met veel sprekende voorbeelden rondom het onderwerp 'licht'. Dit lespakket leert hen spelenderwijs meer over evangelisatie in het dagelijks leven. Het pakket bevat een Bijbelverhaal, gespreksplaat, lesbrief, presentatie, praktische en creatieve opdrachten voor kinderen van 8 tot 12 jaar. De onderdelen sluiten mooi op elkaar aan, maar kunnen ook afzonderlijk gebruikt worden. In de webshop vindt u meer informatie over het gehele pakket.

Ook denken we graag met u mee als het gaat om (jeugdevangelisatie)materiaalvoorziening, voorlichting en toerusting. U kunt hiervoor terecht in de webshop of neem contact met ons op via info@evgg.nl.