Johannes Evangelie (BMU)

  • € 0,00

Het Evangelie van Johannes
-    BMU-editie: Bijbel met Uitleg
-    Op de ene zijde de Bijbelteksten, op de andere zijde de bijbehorende uitleg
-    Handzaam A6-formaat

Download het bestand om een preview te zien. 

De evangeliën met uitleg zijn begin 2023 uitgegeven door EVGG, i.s.m. uitgeverij Banier en Tinto Media. EVGG heeft vanwege het belang van deze uitgaven een investering van € 20.000,- gedaan. Graag bieden we in de toekomst alle exemplaren gratis aan, voor iedereen die nog niet bekend is met het Evangelie. Helpt u mee om dit mogelijk te maken? Maak direct uw gift over. Of ga naar het project ‘Iedereen het Evangelie’ voor meer informatie. 

Update: We hebben d.m.v. donaties de prijs in korte tijd kunnen verlagen naar € 0,- , waarvoor hartelijk dank! Om de evangeliën voor iedereen beschikbaar te houden en de komende tijd te verspreiden, kunt u een maximaal 10 exemplaren bestellen per Evangelie. Wilt u als gemeente of evangelisatiecommissie meer evangeliën bestellen? Mail naar info@evgg.nl en wij nemen contact met u op over de mogelijkheden.

U kunt van dit artikel maximaal 10 exemplaren bestellen. Wanneer u meerdere exemplaren wenst, graag eerst telefonisch contact opnemen of de aanvraag per e-mail indienen.


Dit artikel komt voor in: