Folderserie 'In gesprek over'

Waarom is de Bijbel betrouwbaar? Wie is Jezus? Waarom gaan christenen naar de kerk? Herkenbare vragen als je in gesprek gaat met mensen die niets of nauwelijks iets weten van het christelijke geloof. Deze en andere vragen worden besproken in negen themafolders die gaan over belangrijke thema's van het christelijk geloof.  De inhoud van de folders is heel goed te gebruiken om iemand die meer wil weten over het geloof concrete informatie mee te geven. Daarnaast helpt het elke christen om eenvoudig de Bijbelse boodschap onder woorden te brengen voor iemand die niet of nauwelijks bekend is met Gods Woord. 

Voor gemeenten, kringloopwinkels en posten hebben we in de webshop verschillende folderrekken beschikbaar, geschikt voor zowel kleine als grote ruimtes. Hierdoor komen de folders het best tot zijn recht. U vindt hieronder alle folders en folderrekken. 

Heeft in de gemeente de oude folderserie? De folderserie is vernieuwd en bestaat uit 9 thema’s die aansluiten bij de huidige vraagstukken in de samenleving. We raden u daarom aan de nieuwe serie aan te schaffen. Voor uw rek hebben wij een nieuwe sticker beschikbaar. Geef bij uw eerstvolgende bestelling bij 'opmerkingen' aan dat u een sticker wilt ontvangen en welk folderrek u in gebruik heeft. Dan leveren wij (gratis) een nieuwe sticker.

Taal

Er zijn geen artikelen bij deze filtercriteria beschikbaar.
Folderrekken 3
Folders en foldersets 15