Kerstkaart 2023 (25x)

  • € 4,00

Kerst 2023.  Ruim 2000 jaar geleden werd Jezus geboren. Een enorm engelenkoor zong: ‘Ere zij God in de hoogste hemelen, en vrede op aarde, in de mensen een welbehagen’ (Bijbel, Lukas 2 vers 14). Jezus, Zoon van God en Koning van de vrede, kwam naar deze aarde.  
Misschien roept dit wel vragen bij je op. Koning van de vrede? En al die oorlogen dan? En al die andere ellende in de wereld? Ik zie vooral veel onvrede.

 

Onvrede in de samenleving. Mensen die zich zorgen maken over de toekomst. Kan ik mijn rekeningen wel betalen? Of een geschikt huis vinden? Hoe zal het gaan met het klimaat? En met de zorg? 

Onvrede op het wereldtoneel. Oorlogen, ziekten en allerlei rampen die mensen overal ter wereld treffen. Waar is die ‘vrede op aarde’ waar de engelen zo lang geleden al over zongen? 
 

In de nieuwe kerstkaart gaat het over de vrede die bij God te vinden is. 

In de kaart is een QR-code te vinden naar bijbelcentrum.nl, waar t.z.t. een kerstvideo te vinden is. Zie evgg.nl/kerst voor alle materialen (die volgen).

Dit materiaal is ook beschikbaar op grootsgedrukt.nl. Als u hier bestelt, kunt u eigen gegevens toevoegen aan de kaart, zoals de kerkdiensten bij Kerst. Dit kan ook in kleine oplage (i.t.t. de opmerking hieronder vermeldt). Meer informatie over het aanmaken van een account op grootsgedrukt.nl. 

Vanaf 500 exemplaren met persoonlijke opdruk kunt u rechtstreeks bestellen bij De Groot Drukkerij.