Liturgieen

EVGG heeft vier verschillende liturgieën uitgebracht. Alle liturgieën bieden wij aan als gepersonaliseerd bestand. U bestelt in de webshop een of meerdere liturgieën. De vormgever maakt na uw bestelling een liturgie met foto’s en contactgegevens van uw gemeente. Dit bestand kunt u zelf laten drukken bij een drukkerij naar keuze. 

Kosten
U betaald bij het bestellen van de liturgieën in onze webshop alleen voor de ontwerpkosten (het uurtarief van de vormgever). U ontvangt dus alleen een digitaal bestand van de vormgever. 

Aanpasbaar bestand
In de liturgieën plaatsen we uw contactgegevens en foto’s. De voorzijde en achterzijde wordt hiermee volledig gepersonaliseerd. Aan de binnenzijde wordt ook gebruik gemaakt van uw foto’s en op de laatste pagina komen uw contactgegevens te staan. Bij elke liturgie vindt u in de webshop een voorbeeldexemplaar. 

Werkwijze

1.    U bestelt een of meerdere liturgieën in de webshop (zie hieronder).
2.    Na betaling ontvangt u in uw mailbox een bevestigingsmail. Bewaar deze mail. 
3.    U ontvangt een mail van ons met daarin een bestand wat u volledig ingevuld verzendt naar onze vormgever. EVGG brengt de vormgever op de hoogte van uw bestelling en factuurnummer.
4.    Na 14 dagen ontvangt u van de vormgever de drukversie van uw gekozen liturgie(ën). 
5.    U bestelt zelf de liturgieën bij een drukker naar keuze, bijv. grootsgedrukt.nl. 

Liturgieën 4