Paaskaart 2022 (25x)

  • € 4,00

Dit jaar hebben we een rondom de heilsfeiten Goede Vrijdag en Pasen, een kaart uitgebracht. Deze paaskaart vertelt over de grootste heldendaad die plaatsvondt in de geschiedenis: het lijden en sterven van Jezus aan het kruis. Ook gaat de kaart over het wonder van Pasen: de opstanding van Jezus uit de dood. Daarnaast bevat de kaart een QR-code naar bijbelcentrum.nl, waarop binnenkort de paasvideo te zien is en iedereen een Bijbel kan bestellen.

Let op: de kaart pas verspreiden als de paasvideo (begin maart) op bijbelcentrum.nl staat. Bij het scannen van de QR-code aan de binnenzijde van de kaart komt dan gelijk de video in beeld. 

De prijs is per set van 25 stuks.

U kunt ook een paaskaart voor social media downloaden en verspreiden. Ook komt er een voorbeeldadvertentie beschikbaar die commissies zelf kunnen aanpassen om mensen uit te nodigen voor een kerkdienst of andere samenkomst, deze kunt u opvragen via info@evgg.nl.

Tot slot vindt u in onze webshop voor het eerst ook 'visitekaartjes' met een QR-code naar de video. Meer informatie vindt u bij het artikel.

 

Vanaf 500 exemplaren met persoonlijke opdruk kunt u rechtstreeks bestellen bij De Groot Drukkerij.