Verzenddagen

Wij verwerken en verzenden bestellingen op maandag en donderdag. Dat betekent dat bestelling van maandag t/m woensdag op donderdag worden verzonden. Bestellingen van donderdag t/m zaterdag worden maandag verzonden. Uitzonderingen hierop zijn landelijke vrije dagen en vakanties van onze vrijwilliger. Actuele informatie hierover vindt u op evgg.nl in een nieuwsberichtje.

Na het verzenden van uw pakketje, ontvangt u een mail met een track & trace-code van PostNL. Na verzending van het pakketje hebben wij geen invloed en inzage in de verzendstatus van uw bestelling.

 

BESTEL OP TIJD

We werken met een klein team aan onze webshop met een groeiend aantal bestellingen. We vragen hiervoor uw begrip. Op tijd uw bestellingen plaatsen helpt ons enorm en voorkomt teleurstelling bij u.

 

UITZONDERINGEN

Grote bestellingen kunnen wij mogelijk niet gelijk verwerken, daarvoor verwijzen we u naar onze materialen die beschikbaar zijn op grootsgedrukt.nl. Meer informatie over bestellen bij De Groot Drukkerij. Ook de nieuwste materialen rondom heilsfeiten zijn doorgaans snel uitverkocht. Op tijd bestellen of op grootsgedrukt.nl bestellen (ook bij kleine aantallen) is daarom aan te raden.

 

Verzendkosten

Onze verzendkosten varieren en zijn afhankelijk van de grootte en gewicht van het materiaal. Verzendkosten worden zichtbaar als u een product in uw winkelmandje plaatst. Het is ook mogelijk om uw bestelling op te halen in Woerden, hiervoor betaald u geen extra kosten. Ook bij het ophalen van uw bestelling, hanteren we dezelfde verwerkingsdagen (maandag en donderdag). 

 

OVERIGe VRAGEN

Het kan voorkomen dat het misgaat bij het bestellen, betalen of verzenden van uw pakket. Neem hiervoor contact op met bestellingen@evgg.nl. Een andere vraag? Neem contact met ons op.

 

We zijn dankbaar voor elke bestelling en hopen dat de materialen tot zegen mogen zijn in heel Nederland!